Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Kalendarium hösten 2021

(2021-07-06 11:28)
Nu har vi samlat höstens aktiviteter i ett kalendarium som du lätt kan delge ledarna i din förening.
 
Nu är höstens datum för trupptävlingar klara. Vi erbjuder både fysiska och digitala tävlingar för truppgymnaster på alla nivåer.
 
Äntligen hoppas vi på att få träffa er igen och tillsammans få inspireras av duktiga instruktörer! Välkommen på vår inspirationsdag för Gruppträning i Växjö.
 
Välkommen till en informationskväll för dig som vill ta del av Gymnastikförbundets nya utbildningssystem, presentation av de nya utbildningarna och hur du nu ska omvandla/konvertera dina gamla utbildningar till de nya.
 
Nya teknik- och metodikkurser i truppgymnastik ersätter från augusti 2021 de tidigare stegkurserna. Förutom truppkurserna lanseras dessutom Idrottsnutrition och återhämtning, Planering och periodisering, Hjälpledare samt Trampolin som hjälpredskap.
 
Vår önskan är att erbjuda utbildningar som det finns ett behov av i era föreningar. Nu kan du hjälpa oss att påverka vart och vilka utbildningar som arrangeras i höst!
 
Gymnastikförbundet har ett brett utbildningsutbud för dig som är gruppträningsinstruktör. Hos oss kan du ständigt få påfyllning med ny kunskap och inspiration.
 
1 januari 2021 kommer nya kurser inom träningslära och ledarskap. 1 augusti 2021 kommer nya kurser i truppgymnastik. Hur konverterar vi de gamla kurserna till de nya?
 

Anmälan nyhetsbrev

(2018-05-18 09:04)
Här kan du anmäla din mailadress om du vill få information och nyhetsbrev ifrån Gymnastikförbundet Sydost.
 

MajblommanBamsegympa

Gymmix+med+undertext+blå+blå_rbg[1]

Postadress:
Skatelövs GF - Gymnastik
Emilia Hildingsson, Snickarvägen 25
34254 Grimslöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skatelovsgf@gmail.co...

Se all info