Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


På regeringens presskonferens under onsdagen presenterade Folkhälsomyndigheten en övergripande plan för hur samhället stegvis ska kunna öppnas upp under vår och sommar.
 
Läs GS Pelle Malmborgs fredagshälsning där han lyfter fram några av alla ljuspunkter inom Svensk Gymnastik.
 
Riksidrottsförbundet står tillsammans med Folkspel bakom utbildningsprogrammet Eldsjäl 2.0 som riktar sig mot unga ledare. Rebecka Johansson, en av deltagarna, är mycket nöjd med året som varit.
 
Idag meddelade RF att de i samråd med SVT och Halmstads kommun beslutat att ställa in årets SM-vecka i Halmstad på grund av pandemin.
 
Delta i ett kostnadsfritt webbinarium från uppvisningskommittén!
 
Olympisk Offensiv är ett tränarprogram för att matcha fram fler kvinnor till tränare i OS-truppen och för aktiva i Topp och Talang.
 
Idag tog Lina Sjöberg tog hem silvret på EM i DMT i Sochi. Samtidigt kom EM-debutanten Linus Oledal femma i sin DMT-final. Rydén/Redman kom även de femma i finalen i synkron trampolin.
 
Sista dagen på JEM och det blev ett fint avslut för de svenska juniorerna, med tre finalplatser och en bronsmedalj i grenen DMT.
 
Under lördagen genomfördes kvalet den synkrona trampolinhoppningen och Hanna Rydén och Sofia Redman fick till två pangserier som innebär en plats i söndagens final.
 
Under andra dagen på EM i trampolin och DMT tog det svenska herrlaget i DMT en härlig bronsmedalj. Lina Sjöberg har kvalat sig vidare till en semifinal i trampolin.
 
Idag skickades Gymnastikförbundets nyhetsbrev, Aktuellt, ut för april månad. Prenumerera för att läsa om viktiga frågor inom Svensk Gymnastik.
 
Ett nytt avtal har tecknats med FitnessPlayer. Det är en musiktjänst där föreningar kan teckna sig på ett abonnemang och bland annat få tillgång till musik på ett lagligt sätt, kan sätta ihop spellistor och justera tempo i musiken som används.
 
Idag inleddes EM i trampolin och DMT och på seniorernas schema stod kvaltävlingarna i DMT, där Lina Sjöberg tog sig till söndagens finaler. Dagen skräll stod EM-debutanten Linus Oledal för som oväntat också tog en finalplats.
 
Gymnastikförbundet tar nu nästa steg på sin utvecklingsresa och söker en Partneransvarig
 
Nuvarande förbundskapten Tova Sörén och high performance coach (HPC) Kasper Frederiksen förbereder landslagsprocessen fram mot EM i truppgymnastik 2022. Duon kan komma att kompletteras med ytterligare en high performance coach längre fram.
 

MajblommanBamsegympa

Gymmix+med+undertext+blå+blå_rbg[1]

Postadress:
Skatelövs GF - Gymnastik
Emilia Hildingsson, Snickarvägen 25
34254 Grimslöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skatelovsgf@gmail.co...

Se all info