Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Gymnastikförbundet lanserar helt nya kurser i träningslära och ledarskap som ersätter nuvarande teorikurser steg 1-3. Det innebär att förkunskapskraven ändras.
 
På Gymnastikförbundet pågår ett intensivt arbete med framtagning av nya utbildningar. En kurs som är lanserad och igång är Barngymnastik – variera och utmana. Vi satte oss ner och pratade med Anders Niekka, en av våra utbildare för kursen.
 
Idag nåddes vi av den mycket tråkiga nyheten att EM i truppgymnastik inte kommer gå i Danmark i april 2021 som planerat.
 
Vi söker nu en utbildningskonsulent till Gymnastikförbundets nationella kansli i Stockholm som under ca ett års tid vill arbeta med den övergripande utbildningsverksamheten.
 
Utifrån regeringens beslut i fredags har Gymnastikförbundet uppdaterat informationen på webben kring vad som gäller för Svensk Gymnastik.
 
När pandemin slog till med full kraft hade Hanna Rydén precis tagit sig ur en skadeperiod. Hon hade börjat få tävla, hade mycket att se fram emot och hade börjat se ordentliga resultat i sin träning.
 
Föreningar med aktiva inom målgruppen 65+ har möjlighet att söka ett engångsbidrag från Riksidrottsförbundet (RF) för sin verksamhet.
 
Idag fattade regeringen beslut om att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare ska förbjudas från och med den 24 november.
 
Många föreningar har drabbats ekonomiskt på grund av Covid-19. De har haft möjlighet att söka kompensationsstöd och nu är RF klara med fördelningen.
 
Folkhälsomyndigheten har i samråd med smittskyddsläkare i Jämtland fattat beslut om skärpta allmänna råd.
 
Den 16 november höll regeringen en presskonferens där de presenterade ett förslag på att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare ska förbjudas från och med den 24 november.
 
Allt fler måste på grund av spridningen av covid-19 träna hemma. Vi vet att det kan vara svårt att hålla motivationen uppe och nu presenterar Gymnastikförbundet tillsammans med Charles Fritzén – Styrkeutmaningen!
 
Folkhälsomyndigheten har i samråd med smittskyddsläkare i regionerna Gävleborg- och Västernorrland fattat beslut om skärpta allmänna råd.
 
Då vi nu i område efter område får striktare rekommendationer kring hur vi kan träna och tävla med anledning av covid-19 vill Gymnastikförbundet hjälpa till att hålla motivationen uppe hos alla aktiva.
 

Gymnastikens dag

(2020-11-13 10:14)
Tisdagen 10 november arrangerade Gymnastikförbundet Norr för andra året i rad "Gymnastikens dag" tillsammans med RF SISU, lokala skolor och föreningar i Norr- och Västerbotten. Aktiviteten anpassades till rådande läge i Coronapandemin.
 

MajblommanBamsegympa

Gymmix+med+undertext+blå+blå_rbg[1]

Postadress:
Skatelövs GF - Gymnastik
Emilia Hildingsson, Snickarvägen 25
34254 Grimslöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skatelovsgf@gmail.com

Se all info