Hoppa till sidans innehåll

Anmälan


Alla Aktiva  och nya medlemmar ska anmäla sig här så att vi har rätt uppgifter till alla våra medlemmar. Detta underlättar vid fakturering, information m.m.

Du behöver inte anmäla ditt barn om det gick i en grupp hösten 2019. Du behöver endast anmäla ditt barn om det inte varit med tidigare. Först till kvarn gäller på alla platserna!

 Alla GYMMIX deltagare behöver anmäla sig till våren 2020.Även de som anmälde sig i höstas.

Nytt för i år är att vi har infört en administrativ tjänst (sportadmin) för att förbättra och förenkla för oss som jobbar med föreningen. Detta gör att det vid varje registrering av en medlem, läggs på en administrativ avgift utöver träningsavgift och medlemsavgift. Denna är på mellan 29-39 kr/medlem. Sen väljer man om man vill betala direkt vid registreringen eller med en faktura. Man får också som medlem, tillgång till en app där mer info kring registrering och övrig info kommer finnas. Där ser man också om man betalat sin avgift. Har man inte det kommer det komma 2 st påminnelser innan det går vidare till Billboard som sköter inkassokraven åt oss. Registreringen är väldig lätt och deras hemsida har en tydlig och pedagogisk layout.  

Anmälan till vårterminen 2020 öppnar den 9/1 2020

ANMÄL VIA DENNA LÄNKEN

Uppdaterad: 20 AUG 2018 01:00 Skribent: Emma Karlsson

MajblommanBamsegympa

Gymmix+med+undertext+blå+blå_rbg[1]

Postadress:
Skatelövs GF - Gymnastik
Emilia Hildingsson, Snickarvägen 25
34254 Grimslöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info