SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skatelövs GF
Gymnastik

AVGIFTER

Våra Tränings- och medlemsavgifter:

 

Bamsegympa 400:-/år (+ medlemsavgift 150 kr)

Variera/utmana, Skeppsbrott, Gymnastik och Parkour 580:-/år (träningsavgift inkl. licens, medlemsavgift 150 kr tillkommer)

 

Gymmix

500:-/termin + medlemsavgift 150 kr som betalas en gång per år

400:-/termin för dig som är 65 är eller äldre + medlemsavgift 150 kr som betalas en gång per år

 

Avgiften innebär tillgång till samtliga Gymmixpass.

 

Vill du gå på enstaka pass betala 60 kr via Swish nummer 123 385 37 77

 

Enbart medlemsavgift för de som önskar stödja föreningen.

Enskild:150:-

 

Betalas in till BG:5447-0422

 

(Vårt bankgiro får endast användas till inbetalningar för stödmedlemmar och betalningar av enstaka pass).

All annan betalning av träningsavgift ska gå via vår anmälnings sida och faktura/kortbetalning via Qvickly (fd Billmate).

ANMÄLAN

 

 

Från hösten 2019 införde vi en administrativ tjänst (sportadmin) för att förbättra och förenkla för oss som jobbar med föreningen. Detta gör att det vid varje registrering av en medlem, läggs på en administrativ avgift utöver träningsavgift och medlemsavgift. Denna är på mellan 29-39 kr/medlem. Sen väljer man om man vill betala direkt vid registreringen eller mot faktura. Man får också som medlem, tillgång till en app där mer info kring registrering och övrig info kommer finnas. Där ser man också om man betalat sin avgift. Har man inte det kommer det komma 2 st påminnelser innan det går vidare till Qvickly (fd Billmate) som sköter inkassokraven åt oss. Registreringen är väldig lätt och deras hemsida har en tydlig och pedagogisk layout. 

 

 
Våra sponsorer