SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skatelövs GF
Gymnastik

Anmälan

Alla aktiva och nya medlemmar ska anmäla sig här så att vi har rätt uppgifter till alla våra medlemmar. Detta underlättar vid fakturering, information m.m. 

 

Anmälan till vårens grupper.

 

 

 

ANMÄL DIG HÄR

 

Vi använder oss av en administrativ tjänst (Sportadmin) för att förbättra och förenkla för oss som jobbar med föreningen. Detta gör att det vid varje registrering av en medlem, läggs på en administrativ avgift utöver träningsavgift och medlemsavgift. Denna är på mellan 29-39 kr/medlem. Sen väljer man om man vill betala direkt vid registreringen eller mot faktura. Man får också som medlem, tillgång till en app där mer info kring registrering och övrig info kommer finnas. Där ser man också om man betalat sin avgift. Har man inte det kommer det komma 2 st påminnelser innan det går vidare till Billmate som sköter inkassokraven åt oss. Registreringen är väldig lätt och deras hemsida har en tydlig och pedagogisk layout.  

 
Våra sponsorer