SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skatelövs GF
Gymnastik

Välkomna på Våruppvisning 5 maj
2024-04-17 11:13

Söndagen den 5 maj, kl 15:30, är det dags för vår årliga tradition - Våruppvisning i folkhögskolans sporthall. Ta med familjen, vänner eller grannen för ett fullmatat program med smakprov på vad våra fantastiska gymnaster kan och har jobbat med under året.

 

Fri entré. Vi kommer att sälja lotter till förmån för föreningens verksamhet.

På grund av markarbetena runt folkhögskolan kommer vi i år inte kunna erbjuda någon fika eller samling efteråt utan programmet avslutas när visningen är klar.

 

***

 

Medverkande gymnaster samlas i sporthallen kl 15:00 för uppvärmning.

 

 

Varmt välkomna!

Kommuntrampetten 2024
2024-04-13 18:37
WOW vilken FANTASTISK lördag vi haft!
 
Idag, 13 april, gick Kommuntrampetten av stapeln i Moheda och från Skatelövs GF deltog 68 gymnaster i åldrarna 7-15år fördelat i fyra olika klasser. Dagen bjöd på mycket skratt, hejarrop och framför allt gemenskap och glädje.
 
Skatelövs GF knep flertalet priser under dagens tävling:
1:a plats i D-klassen
2:a plats i C-klassen
delad 3:e plats i A- och B-klassen
 
Vi tackar alla fantastiska gymnaster för denna dag, alla ledare som hjälpt till samt all publik som kom och hejade på oss!
Gymmix
Premiärdags för Fredagsfys
2024-04-02 19:03, Gymmix

Fredagsfysen drar igång för våren! 
Start nu på fredag 5/4, kl.17:30-18:15 i Generationsparken i Grimslöv.

På Fredagsfysen kör vi korta och effektiva pass utomhus. Ofta är det någon form av Tabata eller annan intervallträning som du enkelt anpassar efter din förmåga. Allt som behövs är en egen matta!

 

Och det är allmänt vedertaget att efter Fredagsfys blir det Fredagsmys!

Hoppas vi ses! 

Gymmix
Yoga i Föreningslokalen
2024-04-02 19:00, Gymmix

På grund av ombyggnationerna av Skatelövsskolan kommer måndagsyogan flyttas till Föreningslokalen resten av den här terminen.

Schemauppdatering barngrupperna
2024-04-01 10:28

På grund av ombyggnaden av Skatelövsskolan och osäkerhet kring gymnastiksalens tillgänglighet har styrelsen i Skatelövs GF beslutat att från och med den 1/4 och resten av terminen ha alla barngrupper i folkhögskolans sporthall. 

 

Vi ber om ursäkt för att det är lite rörigt just nu men vi gör vårt bästa för att barnen ska få gympa.

 

Ha en fortsatt fin påsk och hoppas att vi ses!

 

 

Ps. Missa inte - söndagen den 5/5 är det våravslutning för alla grupper i folkhögskolans sporthall, samling klockan 15.00.

Gymmix
Måndagsgången startar 4 april i Generationsparken
2024-04-01 08:37, Gymmix

Den 8/4 kör vi igång ett nytt pass: Måndagsgången. En aktivitetsrunda på 3 km där gång varvas med puls- och styrkeövningar.

 

Vi samlas i Generationsparken kl 9:30 och passet tar ca 1 timma. Ingen föranmälan krävs, bara medlemskap i Skatelövs GF.

 

Ledare är Inger Engqvist och Ann-Mari Andersson

 

Varmt välkomna!

Nyheter från våra grupper
 
Våra sponsorer