SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skatelövs GF
Gymnastik

Save the date - Barn- och Sportloppis 28 september!
2024-06-03 19:52

Kom och fynda kläder, skor, vinterkläder, leksaker, spel, filmer, bebisleksaker, andra barnsaker och sportartiklar till bra priser. Den 28e september kör vi Barn- Sportloppis igen!


Vi kommer att sälja kläder och skor som passar från nyfödd till barn i ca tolvårsåldern. Även leksaker, pussel, media och andra barnprylar. Under tidigare loppisar har det gjorts många fynd och vi hoppas på repris! 
 

Det kommer finnas en avdelning med begagnade sportsaker till barn och ungdomar t.ex. fotbollsskor, benskydd, skridskor, klubbor, skidor, pjäxor innebandyklubbor mm. I denna sportavdelning kommer vi att sälja skor och tillbehör som funkar upp till ca sextonårsåldern. 

Praktiskt för dig som besöker vår loppis är att våra säljare har lämnat in varor redan i förväg. Härefter har vi delat upp i olika avdelningar och kläder är sorterade i storlekar. Detta gör att du kan fokusera på det som intresserar just dig och slipper leta efter en babysitter, klädstorlek 92 eller ett pussel på en mängd olika bord. Som säljare kan du också strosa runt och göra egna fynd i lugn och ro. Det är vi i Skatelövs GF ombesörjer försäljningen och sköter det praktiska på plats.  Betalning sker via Swish eller kontant. 

 

Hoppas vi ses!

Bli säljare på vår Barn- och Sportloppis i september!
2024-06-03 19:00
Save the date - Loppis i 28 september

Här är en fantastisk möjlighet att rensa i garderoberna och både skapa utrymme och tjäna en slant på barnartiklar som kan komma till bättre användning hos någon annan.

På barnavdelningen kan du till exempel sälja kläder, skor, vinterkläder, leksaker, inredning till barnrum, bebissaker, vagnar, bilstolar, sängkläder till barn mm. På sportavdelningen kan du sälja fotbollsskor, benskydd, skridskor, klubbor, skidor, pjäxor, innebandyklubbor, inomhusskor, ridhjälmar mm. Du kan även passa på att sälja barnens urvuxna föreningskläder. Allt som förknippas med sport och barn. Funkar också för dig med äldre barn och mängder av urvuxna skridskor och annan idrottsutrustning då vi även har en sportavdelning. En barn- och sportloppis!

Det enda du behöver göra är att märka dina saker/kläder med ett nummer du får av oss och ett pris. Sedan lämnar du in sakerna till oss. Vi säljer dem för din räkning och swishar pengarna till dig. Visst låter det bra?! 

Skatelövs GF anordnar loppisen med hjälp av våra ideella ledare och styrelse. 30% av din totala försäljningssumma behåller vi och använder i vår verksamhet. Resterande 70% betalas tillbaka till dig. 

Så här går det till: 

  • Du mailar till oss och anmäler dig som säljare senast 18 september. skatelovsgf.loppis@gmail.com 
  • Du får ditt unika säljarnummer av oss. Detta märker du alla dina kläder och saker med.  
  • För varje vara: Du tar en tejpbit, ex maskeringstejp, på den skriver du tydligt ditt säljarnummer samt priset du vill ha för varan och fäster tejpbiten ordentligt på den 
  • På fredag kväll, den 27 september mellan klockan 16-18 är du välkommen till sporthallen för att lämna in alla dina saker/kläder 
  • På lördagen sköter vi allting och du kan pyssla med det du vill istället, kanske göra egna fynd?
  • Det som inte säljs under loppisen väljer du själv om du vill hämta hem igen eller om vi ska skänka till bättre behövande, i så fall ordnar vi det åt dig.  
  • Du är välkommen att hämta dina saker och plagg som inte blivit sålda och som du vill ha i retur mellan klockan 16-17 den 28 september. Allt som inte är hämtat 17:00 skänks. Mer information ges vid anmälan.  

Vi har några få regler: 

  • Allt du säljer måste ha med barn att göra 
  • Alla kläder måste vara nytvättade, hela och i fint skick 
  • Du får sälja max 50 klädesplagg men obegränsat med leksaker, spel, sportutrustning, vagnar, vinterkläder mm.  

Välkommen med din anmälan redan idag!

Vill du bli en del av vårt glada gäng?
2024-05-09 13:55

Skatelövs GF har en öppning för nya Gymmixledare att ta hand om vår söndagsgympa och/eller danspass!


Söndagsgympan är ett medelpass som ger en skön avslutning på helgen som du själv har möjlighet att påverka innehållet i.

Tillhör du de mer dansanta och vill hålla en dansklass är vi öppna för förslag - Afro, step eller Bollywood, enbart dansövningar eller blandad träning med dansinslag, det är upp till dig. 

 

För att börja som ledare hos oss krävs ingen tidigare erfarenhet, föreningen erbjuder utbildning och stöttning!


Låter detta som något för dig? Hör i sådana fall av dig till Camilla via mejl camilla.spang@hotmail.se.

 

 

 

Tack för en fantastisk Våruppvisning!
2024-05-05 20:00

Skatelövs GF vill tacka alla våra gymnaster för en fantastiskt fin uppvisning idag! Vi vill även tacka alla er som kom, föräldrar, syskon, släktingar och vänner. 

 

Sist men inte minst vill vi rikta ett stort tack till de företag som sponsrat med vinster till vårt lotteri. Intäkterna från lottförsäljningen går direkt till vår förening. Bland sponsorerna hittar vi Grimslövs matservice, Sparbanken Eken, Jannicas Ostkaka, Mellis gård, Bolist - Grimslövs bygg och järn, Stadium och Veg tech.

 

Nu tar barngrupperna en välbehövlig paus för skolavslutning och sommarlov. Gymmix fortsätter fram till midsommar med Fredagsfys och Måndagsgång. 

 

Vi önskar er en fin sommar och hoppas att vi ses till hösten igen!

Gymmix
Tack alla instruktörer och medlemmar!
2024-04-29 19:37, Gymmix

Skatelövs GF tackar våra fantastiska Gymmixinstruktörer och alla medlemmar för denna terminen. Nu ska vi alla njuta av solen och värmen!


Gymmix välkomnar er tillbaka i höst för nya härliga pass och tills dess är ni välkomna på Fredagsfysen och Måndagsgången som pågår ända till vecka 24 respektive vecka 25.

 

Allt gott tills vi ses igen! ☀️

Gymmix
Våravslutningspass Gymmix 28/4
2024-04-22 18:58, Gymmix

Välkomna Gymmix våravslutning nu på söndag den 28/4, kl.19:00-20:15 i Grimslövs folkhögskolas sporthall. Vi kör ett gemensamt nykomponerat mixpass under ledning av flera av våra Gymmixledare.

 

Hoppas vi ses!

Nyheter från våra grupper
 
Våra sponsorer