SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skatelövs GF
Gymnastik

Vill du bli en del av vårt glada gäng?
2024-05-09 13:55

Skatelövs GF har en öppning för nya Gymmixledare att ta hand om vår söndagsgympa och/eller danspass!


Söndagsgympan är ett medelpass som ger en skön avslutning på helgen som du själv har möjlighet att påverka innehållet i.

Tillhör du de mer dansanta och vill hålla en dansklass är vi öppna för förslag - Afro, step eller Bollywood, enbart dansövningar eller blandad träning med dansinslag, det är upp till dig. 

 

För att börja som ledare hos oss krävs ingen tidigare erfarenhet, föreningen erbjuder utbildning och stöttning!


Låter detta som något för dig? Hör i sådana fall av dig till Camilla via mejl camilla.spang@hotmail.se.

 

 

 

Tack för en fantastisk Våruppvisning!
2024-05-05 20:00

Skatelövs GF vill tacka alla våra gymnaster för en fantastiskt fin uppvisning idag! Vi vill även tacka alla er som kom, föräldrar, syskon, släktingar och vänner. 

 

Sist men inte minst vill vi rikta ett stort tack till de företag som sponsrat med vinster till vårt lotteri. Intäkterna från lottförsäljningen går direkt till vår förening. Bland sponsorerna hittar vi Grimslövs matservice, Sparbanken Eken, Jannicas Ostkaka, Mellis gård, Bolist - Grimslövs bygg och järn, Stadium och Veg tech.

 

Nu tar barngrupperna en välbehövlig paus för skolavslutning och sommarlov. Gymmix fortsätter fram till midsommar med Fredagsfys och Måndagsgång. 

 

Vi önskar er en fin sommar och hoppas att vi ses till hösten igen!

Gymmix
Tack alla instruktörer och medlemmar!
2024-04-29 19:37, Gymmix

Skatelövs GF tackar våra fantastiska Gymmixinstruktörer och alla medlemmar för denna terminen. Nu ska vi alla njuta av solen och värmen!


Gymmix välkomnar er tillbaka i höst för nya härliga pass och tills dess är ni välkomna på Fredagsfysen och Måndagsgången som pågår ända till vecka 24 respektive vecka 25.

 

Allt gott tills vi ses igen! ☀️

Gymmix
Våravslutningspass Gymmix 28/4
2024-04-22 18:58, Gymmix

Välkomna Gymmix våravslutning nu på söndag den 28/4, kl.19:00-20:15 i Grimslövs folkhögskolas sporthall. Vi kör ett gemensamt nykomponerat mixpass under ledning av flera av våra Gymmixledare.

 

Hoppas vi ses!

Bronsmedalj i Södra Sydostmästerskapen!
2024-04-20 14:06

Skatelövs GF kniper idag bronsplatsen på Södra Sydostmästerskapen nivå 7 och åker hem med ett stort leende på läpparna! 

Stort tack till alla som kom och hejade på våra gymnaster idag 

Välkomna på Våruppvisning 5 maj
2024-04-17 11:13

Söndagen den 5 maj, kl 15:30, är det dags för vår årliga tradition - Våruppvisning i folkhögskolans sporthall. Ta med familjen, vänner eller grannen för ett fullmatat program med smakprov på vad våra fantastiska gymnaster kan och har jobbat med under året.

 

Fri entré. Vi kommer att sälja lotter till förmån för föreningens verksamhet.

På grund av markarbetena runt folkhögskolan kommer vi i år inte kunna erbjuda någon fika eller samling efteråt utan programmet avslutas när visningen är klar.

 

***

 

Medverkande gymnaster samlas i sporthallen kl 15:00 för uppvärmning.

 

 

Varmt välkomna!

Nyheter från våra grupper
 
Våra sponsorer