SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skatelövs GF
Gymnastik

2023-09-19 11:00

Just nu säljer Skatelövs GF Newbody Family.
 
Stötta oss gärna genom att köpa strumpor, underkläder, träningskläder, kryddor eller produkter för hemmet. Handla i vår webbshop och få sakerna direkt hem inom några dagar.
Produkterna har bra kvalitet till halva butikspriset och minst 25% av det du handlar för går till föreningens "hitta på roliga saker kassa" i Skatelövs GFś barn- och ungdomsverksamhet.
Du hittar vår webbshop här:
Tack för ditt stöd!
Med vänliga hälsningar Skatelövs GF.
Skatelövs GF + IFK Grimslöv = Sant!
2023-09-03 22:28

Under september månad överlappar verksamheterna i Skatelövs GF och IFK Grimslöv och träningstiderna för era barn kan krocka. Låt då barnen gå på fotbollsträningarna i september och anslut sedan till gympaträningarna i oktober. Men anmäl ditt barn så att barnen får en plats i den grupp barnet önskar. Sedan får ni gärna meddela barnets gympaledare så att de vet att barnet ansluter efter fotbollssäsongen.

 

Den 9 september syns vi tillsammans då Fotbollens dag firas uppe på Furuskans här i Grimslöv. Skatelövs GF är på plats och utlovar hinderbana med mera skoj för både fotbollsentusiaster och andra besökare.

 

Hoppas vi ses på Furuskans!

Feldenkrais i Grimslöv - fortsättning redan på onsdag 6/9!
2023-09-03 20:49

Efter det stora intresset för kvällens pop up-pass uppe på Folkhögskolan vill både Skatelövs GF och Feldenkraisinstruktören Ing-Marie fortsätta med träning här i Grimslöv. Det drar igång redan nu på onsdag, 6 september, i Folkhögskolans lilla sal, kl 18.00 - 18.45.

 

Feldenkraisträningen kommer att ges som en serie om tio tillfällen och ingår i den ordinarie medlems- och träningsavgiften för Skatelövs GF. Passen ingår dessutom i vår gratis prova på Gymmix-kampanj under vecka 36-37. Kom och testa och bestäm dig sen för om detta var något för dig!

 

Feldenkrais är en metod där du med hjälp av olika kroppsövningar ökar din medvetenhet om hur kroppen fungerar, förbättrar kroppshållningen och sättet du rör dig. Den används effektivt i olika rehabsituationer men kan också ses som en ren rörelsefilosofi som leder till ökad flexibilitet i tanken och förståelsen för den egna kroppen. 

 

Feldenkraismetoden har fått sitt namn från dess grundare - Moshe Feldenkrais - och har en del av grunderna i judo men också teknik och mekanik inspirerat från det naturliga rörelser ett barn gör. 

 

Du kommer att få muntliga instruktioner om hur du kan röra dig enkelt och effektivt. Till en början gör vi långsamma rörelser för att senare kunna justera tempo. Du behöver ett liggunderlag (finns att låna) och mjuka kläder. Inga förkunskaper krävs.

Skeppsbrott 5/9 inställt
2023-09-03 11:58

Skeppsbrott är inställt på tisdag den 5 september på grund av krock med Skatelövsskolans föräldramöte. Vi kör igång den 12 september istället - varmt välkomna då! 

Gymnastik och Gymmix uppstart v. 36
2023-09-03 11:53
På besök i Växjös trupphall.
Till veckan (v.36) startar alla höstens gympagrupper hos Skatelövs GF!
 
Det finns fortfarande lediga platser i nästan alla barngrupper.
Bokning görs via hemsidan www.skatelovsgf.se
 
Hoppas vi ses i höst!
Det finns fortfarande plats för fler säljare till vår Barn & Sportloppis 30/9
2023-08-27 09:51
Kläder redo att användas på nytt!

Behöver du också rensa ut bland urvuxna barnkläder och sportgrejer? Gör det enkelt och låt Skatelövs GF hjälpa dig med med säljandet och samtidigt göra en insats för vår förening. 

1) Anmäl dig som säljare

2) Märk dina varor med ditt nummer och pris

3) Lämna alla sakerna på loppisen och vi sköter försäljningen åt dig.

4) Du får pengarna utbetalt till ditt Swishnummer

 

Visst låter de enkelt?! Anmäl dig nu direkt: skatelovsgf.loppis@gmail.com

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer